American factoring werkt eenvoudig

Debiteur

American factoring werkt zo erg eenvoudig en zeer prettig, dat ik mijn complimenten als aanrader op dit blog achterlaat. Sinds een aantal jaar inmiddels werk ik met deze methode en ik heb hier een hoop rust door gekregen. Ik zal vertellen waarom. Mijn facturen aan de debiteur worden ingekocht door Finqle. Zij gaan vervolgens achter te debiteur aan. Dit scheelt mij tijd en zorgen om mijn inkomen. Want ik krijg namelijk binnen een dag de betaling al van Finqle op mijn rekening gestort. Voor mij is American factoring echt een uitkomst. Ik loop niet meer het risico dat een klant zijn betaling niet of niet op tijd voldoet.

Omdat ik al meerdere mensen blij heb gemaakt met deze manier van debiteurenbeheer. Bracht dit mij op het idee om mijn ervaring te delen met de lezer van dit blog.

American factoring

American factoring ook voor jou

Je kunt van de methode, American factoring gebruik maken bij Finqle. Als je zzper, freelancer of ondernemer bent in de MKB. Je hebt altijd je debiteurenadministratie op orde want Finqle doet eigenlijk deze vorm van administratie voor je. Dit scheelt je naar de zorg om je inkomen ook een hoop tijd. 

Daarom raad ik je aan om eens op de website van Finqle te kijken. Hier vind je alle informatie over deze methode. Je zal een vaste contactpersoon krijgen en dit werkt erg prettig. Wanneer je je administratie wilt inzien dan zal je direct deze inzage krijgen. Je zal ook continue op de hoogte worden gehouden van het verloop van je debiteurenadministratie. Zelf heb ik nu meer tijd over om van mijn onderneming een succes te maken. Want ik heb de zekerheid dat ik op mijn inkomsten kan rekenen. Ik hoop dan ook nog een lange tijd gebruik te kunnen blijven maken van de diensten van deze onderneming.

Finqle