Goede planning en notities cruciaal voor uw boekhouding

Debiteur

Een bedrijf staat of valt met een goede boekhouding. Alle belangrijke gegevens netjes gerangschikt en opgeslagen zorgen voor het perfecte overzicht. Zo heeft u snel alle relevante gegevens bij elkaar en verliest u geen tijd aan onnodig zoekwerk. Afspraken en (online) vergaderingen houdt u handig bij in een agenda. Daarnaast is het handig om aanvullende notities te maken of een schetsboek bij de hand te hebben voor snelle werktekeningen of schema’s

Het verschil tussen een agenda en een notitieboek

Het grote verschil tussen een agenda en een notitieboek is de mogelijkheid om extra notities te maken. Agenda’s zijn vaak ingedeeld per uur of per dag en bieden plaats aan korte opmerkingen. Wanneer u extra notities wilt maken is het handiger om naast uw agenda ook een notitieboek van Moleskine bij de hand te hebben. Notitieboeken zijn er zowel blanco als gelinieerd, geruit en zelfs gestippeld. Op deze manier kunt u snel belangrijke notities kwijt in het notitieboek dat zich het beste leent voor uw bedrijf. Bedragen en tijden zijn gemakkelijk te noteren in een notitieboek met ruitjes pagina’s. Korte opmerkingen noteren daarentegen gemakkelijker op gelinieerd papier. 

Goede schets werkt zeer verhelderend

Wanneer u regelmatig indelingen moet maken voor bijvoorbeeld woninginrichting, verbouwingen of andere zaken kan een goede schets zeer verhelderend werken. Een duidelijke werktekening aangevuld met afmetingen en data is onmisbaar voor uw bedrijf. Gebruik daarvoor een schetsboek van Moleskine. Die zijn in vele maten te koop en dus geschikt voor elk soort tekening. Een extra voordeel van goede schetsboeken is dat de pagina’s eenvoudig te verwijderen zijn en er achterin het schetsboek een apart vak is voorzien om gemaakte schetsen op te bergen. 

Alles bij de hand

Met een agenda, notitieboek en schetsboek heeft u al uw belangrijke aantekeningen altijd bij de hand. Simpelweg onmisbaar voor een overzichtelijke administratie van uw bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *