Is het verstandig om te kiezen voor een uitvaartverzekering?

Geld

Je reist in zo’n snel tempo door je leven. Het leven zit tenslotte vol met zoveel ervaringen en vreugden dat het moeilijk is om de tijd te nemen om te vertragen – vooral als het betekent dat je moet vertragen en nadenken over wanneer het allemaal kan eindigen. Het is moeilijk om aan sterven te denken, maar het zal gegarandeerd ooit gebeuren. Hoe ongemakkelijk je het ook voelt, dit is hét moment om hierover na te denken. 

Wat is een begrafenisverzekering precies?

Een begrafenisverzekering is een soort verzekering die er voor uw gezin is als u overlijdt. Alle overlijdenskosten, zoals een begrafenis, crematies, herdenkingsdiensten, kisten, urnen, begraafplaatsen, bloemen, de muziek en dergelijke kosten geld. Als u onverwachts overlijdt, is uw gezin dan bereid om dat bedrag uit eigen zak op te geven? Voor de meeste mensen is het antwoord nee. Daarom is er een begrafenisverzekering beschikbaar om het financieel gemakkelijker te maken voor uw gezin als u overlijdt. U laat uw begunstigde achter met voldoende geld om uw begrafeniskosten te dekken (en mogelijk een klein beetje extra) om bepaalde diverse uitgaven te dekken, zoals kleine medische rekeningen of andere kleine financiële verplichtingen.

U zult uw hele leven profijt hebben

Een begrafenisverzekering is een levensverzekeringspolis; wat betekent dat u er uw hele leven op kunt rekenen, ervan uitgaande dat u uw premiebetalingen bijhoudt. Als u eenmaal een polis heeft afgesloten, bent u vanaf dat moment voor altijd verzekerd bij uw overlijden. Met andere woorden, het is de gemoedsrust die wordt geboden door een begrafenisverzekering.

Waarin verschilt een begrafenisverzekering van een een uitvaartverzekering?

Een begrafenisverzekering verschilt helemaal niet van een uitvaartverzekering. In feite zijn ze hetzelfde. Deze woorden zijn in de hele branche uitwisselbaar. Als u kiest voor een polis met de titel Uitvaartverzekering, krijgt u precies dezelfde voordelen als bij een begrafenisverzekering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *