Waarom kiezen voor duur als een goedkope taxatie ook tot de mogelijkheden behoort?

Nu de huizenmarkt zo aan het aantrekken was hadden mijn vriend en ik besloten dat het tijd werd om een nieuw huis te kopen. We wilde heel graag terug naar het oosten van het land waar de meeste van onze familieleden nog woonden en wilde daarom eens weten wat ons eigen huis zou opleveren. Ook hadden we in het oosten van het land al een mooie nieuwe woning op het oog, dus daar wilde wij eigenlijk ook een taxatie op laten uitvoeren. Wij wilden alleen wel een goedkope taxatie laten uitvoeren en niet direct de hoofdprijs hoeven te betalen. Wij hadden al meerdere offertes opgevraagd maar tot op heden waren we enkel maar geschrokken van de prijzen. Mijn vriend en ik besloten daarom nog verder te zoeken naar een bedrijf wat een goedkope taxatie kon doen, zodat het tenminste ook nog leuk bleef. Zo kwam ik al snel op de website makelaardijboekelo.nl. op deze site zag ik dat het niet alleen ging om een standaard makelaar, maar dat deze man of vrouw ook hypotheek advies gaf en daarnaast ook taxaties kon uitvoeren. Dit zag er uit als een bedrijf die van alle markten thuis was en ik had daarom een beetje de hoop dat de prijs wat zou zakken. Ik las eerst alle informatie op de site door, want een goede prijs is mooi maar dan moet het natuurlijk wel bieden waar wij naar op zoek zijn. Op de website werd duidelijk uitgelegd welke soort taxaties we konden laten uitvoeren. Er zou dan een afspraak gemaakt worden om de woning te komen inspecteren waarbij natuurlijk gelet zou worden op de staat van het onderhoud, maar ook op de inhoud en oppervlakte en de functionele indeling. Dit zijn natuurlijk allemaal factoren die van invloed zijn op de prijs van de woning. De makelaar zou vervolgens een mooi rapport opmaken de wij dan weer zouden kunnen gebruiken voor het doel van onze taxatie. Dit klonk allemaal heel positief en was precies waar naar wij op zoek waren. Hier lag het dus niet aan. Het enige belangrijke was nu nog of dit bedrijf ook daadwerkelijk een goedkope taxatie aanbood. Gelukkig stond de prijs inclusief alles gemeld. Dit vond ik heel fijn omdat dit vaak niet het geval was en er dan nog veel onverwachte kosten bijkomen.

Een goedkope taxatie kunt u hier laten uitvoeren

Het bedrag inclusief alles was heel erg gunstig en beviel ons prima. We konden hier zeker spreken van een goedkope taxatie. Mijn vriend en ik besloten dan ook de knoop door te hakken en deze makelaar in te schakelen voor het laten doen van de taxatie. De makelaar ging zorgvuldig te werk en kwam uiteindelijk met een heel volledig rapport

Fijne medewerker en een rapport van goede kwaliteit

Wij zijn uiteindelijk heel tevreden met deze makelaar en kunnen hem zeker aanraden voor een goedkope taxatie om de volgende redenen:

  • Deze makelaar is fijn om mee te werken
  • De makelaar kwam met een goed en volledig rapport
  • De website gaf al heel veel informatie over de goedkope taxatie

Bent u ook op zoek naar iemand voor een goedkope taxatie, neem dan zeker een kijkje op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *